Naša misija

Pružiti korisnicima kvalitetnu, pravovremenu i cjelovitu dijagnostičku uslugu.
Konstantan rad na izgradnji prevencijskih navika te time smanjivati posljedice težih oblika bolesti.

O nama

I

Poliklinka Centromedica započela je sa radom 2013 godine po nazivom Dentalform. U prvoj fazi primarna djelatnost bile su stomatološke usluge. Uviđajući potrebe područja u kojem djeluje Centromedica je 2020 godine proširila svoju djelatnost na ostale zdravstene usluge kao što su ultrazvučna dijagnostika, ginekologija i opstetricija, interna medicina, kardiologija, endokrinologija, neurologija i medicina rada. Okupili smo respektabilan tim specijalista i ostalog medicinskog osoblja.

Svakom pacijentu posvećujemo potrebnu pažnju i cjelovitu zdravstvenu uslugu. Provjerenim liječnicima i specijalistima kao i suvremenom opremom osiguravamo najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje. Potičemo preventivni pristup i organiziramo sistematske preglede za pojedince, tvrtke i ustanove..

Pacijenti su u fokusu našeg djelovanja. Potpuna posvećenost njihovim potrebama uz kvalitetne dijagnostičke metode i opremu jamstvo su dugoročne, uspješne i učinkovite suradnje. Pacijentima izlazimo u susret koliko god to naše mogućnosti dozvoljavaju. I to kako u dijelu dogovaranja oko termina pregleda, ostalih medicinskih usluga tako i u diejlu savjeta, drugog mišljenja o pojedinim dijagnozama kao i u fleksibilnim komunikacijskim servisima. Podržvamo razne oblike komunikacije sa pacijentima , od osobnih do elektroničkih. Zaprimanje zahtjeva putem elektroničke pošte, prilagodba svih naših aktivnosti preferencijama pacijenata spadaju u naše standardne procedure.

Galerija fotografija >

  • Zadovoljstvo korisnika 94% 94%
  • Potvrđenost dijagnostike 98% 98%
  • Prilagođavanje potrebama i zahtjevima pacijenata 92% 92%
  • Zadovoljsto uslugama 98% 98%

Stručno osoblje

I
dr. Nedjeljko Jelovac

dr. Nedjeljko Jelovac

Ultrazvuk i color dopler i intervencijska radiološka dijagnostika

Dugogodišnje iskustvo na potručju ultrazvučne dijagnostike,  color doppler dijagnostike karotida, krvnih žila  arterija i vena ekstermiteta.

mr.sc. Juraj Kunišek, dr.med.

mr.sc. Juraj Kunišek, dr.med.

Internist kardiolog

mr.sc. Juraj Kunišek, dr.med. je specijalista interne medicine – kardiolog. Priznati stručnjak na području kardiologije.

dr. Rafael Sandalj

dr. Rafael Sandalj

Specijalist ginekolog

Specijalist, ginekolog.  Primjenjuje kontinuirano usavršavanje i rado daje sva dodatna  obrazloženja pacijenticama.

 

Recenzije klijenata

I
{

Izuzetno kvalitetan doktor, spasio člana obitelji dok smo godinama prolazili razne pretrage po bolnicama i “stručnjaci” češali glavu i još slali na psihijatriju, inače kronična upala gušterače i štitnjača, no, svaka preporuka.

{
5
Damir - Rijeka
{

Trudnoću će mi ipak voditi Dr. Rafael Sandalj  kojeg nisam mjenjala ni kad sam se odselila, platit ću i benz ako treba ali kod njega sam već dugo godina, njegova pacjentica i super mi je doktor, isto jako stručan i pažljiv

{
5
Gioia - Buje
{

Sve pohvale!

{
5
Slavica Manestar
{

Gospođa koja mi se javila na telefon je izuzetno ljubazna i pristupačna, nažalost nisam joj zapamtila ime, te svaka pohvala timu Centromedice na izuzetno dobrom radu i velikoj količini profesionalnosti.

{
5
Tea Z.